24H

Dostupnost:kol. 99999 kom
Šifra:SV02724
Opis proizvoda

24H - okretna uredska stolica predviđena za korištenje kroz 24 h s naslonom za glavu, tapecirana u tkaninu ili tkaninu u kombinaciji s eko kožom, u crnoj boji. Peterokraka aluminijska baza u crnoj boji. Sklopivi rukonasloni mekani na dodir. NOSIVOST DO 200 KG.

DIMENZIJA: 80 x 70 x (121 - 134) cm

VOLUMEN: 0,42 m3

MASA: 30 kg

BOJA: tkanine (crna) / eko koža (crna).

PODEŠAVANJE: podešavanje visine sjedala, podešavanje lumbalne potpore po dubini u naslonu stolice te tilt mehanizam s mogućnošću zaključavanja u šest pozicija. Podešavanje visine naslona za glavu, s mogućnošću zaključavanja u četiri pozicije te sigurnosnim gumbom za sprječavanje neželjenog izvlačenja. Moguć odabir dodatnih funkcija kao što je lumbalna potpora s podešavanjem po dubini i visini, klizno sjedište i 3D podesiv naslon za glavu.

*napomena - izražena je cijena za model uredske stolice, sa sjedalom i naslonom tapeciranim u tkaninu ili tkaninu u kombinaciji s eko kožom, sa crnom aluminijskom bazom i kotačima te flip up rukonaslonima.

*cijena je isključivo za predračunsko plaćanje

Najprodavaniji

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.