Direktni marketing


Direktni marketing je jedan od najvažnijih alata za put do konačnog kupca. Učinkovita komunikacija je neposredna i individualna. Podaci iz razvijenih zemalja ukazuju da direktni marketing postaje vodeći način promotivnog oglašavanjai preuzima primat od oglašavanja putem Interneta, E-maila, TV i drugih medija.
 Promocija je selektivna, usmjerena ka ciljanim skupinama potencijalnih kupaca. Uvidjelo se da će osobno obraćanje, kvaliteta i izgled pošiljke nagnati potencijalnog kupca da pošiljku otvori i pročita kada za to nađe vremena. Time je postignut cilj oglašivača da bude prepoznat u moru najrazličitijih vrsta reklama, kojima je dnevno obasut.

Nudimo kompletnu uslugu izrade reklama. Od savjetovanja i izrade dizajna, do tiskanja obrazaca, brošura i drugih vrsta tiskovina, ispisa varijabilnih podataka (personalizacija), insertiranja dokumenata u kuvertu i dostavu pošiljke distributeru. Usluga pretpostavlja kompletnu informatičku podršku, striktnu primjenu sustava sigurnosti u obradi podataka, ispunjenje zadanih rokova, potpunu kvalitativnu pouzdanost i konkurentne cijene.


Katalog

Preuzmite naš katalog u PDF formatu.

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.