Mailing

 

Pod usvojenim nazivom MAILING, podrazumijeva se ispis texta i ulaganje u kuvertu veće količine raznovrsnih dopisa, kao što su računi, opomene, razne obavijesti i promotivni materijali. Kuvertirana, personalizirana pošiljka se šalje na adresu pojedine osobe. U svijetu i kod nas je ova djelatnost razvijena iz jednostavnog razloga što je strojni ispis i strojno ulaganje u kuvertu višestruko jeftinije, bitno pouzdanije i brže od ručnog rada.

Nudimo cjelovita rješenja, od savjetovanja, izrade dizajna i grafičke pripreme do tiskanja obrazaca, brošura i drugih vrsta tiskovina (sa ili bez zaštite), ispisa varijabilnih podataka (personalizacija), insertiranja dokumenata u kuvertu, dostavu pošiljke distributeru i arhiviranje podataka. Usluga pretpostavlja kompletnu informatičku podršku, striktnu primjenu sustava sigurnosti u obradi podataka, ispunjenje zadanih rokova, punu kvalitativnu pouzdanost i konkurentne cijene.


Katalog

Preuzmite naš katalog u PDF formatu.

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.