O nama

 

 

PAPIRUS GRUPA osnovana je 1994. godine. Sjedište tvrtke nalazi se u Splitu a poslujemo duž čitave jadranske obale, na području od Dubrovnika do Umaga. S ponosom ističemo bogato radno iskustvo stečeno u veleprodaji profesionalne higijene, uredske opreme te raznih vrsta potrošnog materijala i pribora. Na splitskom području poslujemo s preko tisuću i dvije stotine kupaca, od onih najvećih pa sve do čitavog niza srednjih i manjih poduzeća. U Splitu zapošljavamo 25 djelatnika i poslujemo u vlastitom prostoru površine 1250 m2.

Vlasnici smo i tvrtke PAPIRUS GRUPA DUBROVNIK (ex BIROS PLUS), koju smo kupili 2010. godine u želji da osiguramo što kvalitetniju ponudu na širem dubrovačkom području, gdje je turizam u kontinuiranoj ekspanziji, a samim time raste i potražnja za asortimanom koji nudimo. Na dubrovačkom području poslujemo s preko šest stotina kupaca, uglavnom sa svim relevantnim tvrtkama, hotelima i ustanovama. U Dubrovniku zapošljavamo 7 djelatnika i poslujemo u prostoru od 500 m2.

PAPIRUS GRUPA ISTRA sa sjedištem u Rovinju, najnovija je tvrtka u našem vlasništvu. I ovog nas je puta vodila namjera da se prisutnošću i što kvalitetnijom ponudom i uslugom, približimo klijentima na čitavom području Istre, predvodnici našeg turizma i mjestu najveće potrošnje naših roba i usluga. Na istarskom području zasada poslujemo sa stotinu kupaca, ali se taj broj progresivno povećava. U Rovinju zapošljavamo 6 djelatnika i poslujemo u prostoru od 600 m2.

Tvrtka PAPIRUS GRUPA podijeljena je u četiri osnovna odjela koji su proizašli iz potrebe naših klijenata da na jednom mjestu dobiju kompletnu uslugu, uz individualan pristup i primjerene cijene:

• PROFESIONALNA HIGIJENA
• UREDSKI I POTROŠNI MATERIJAL
• INFORMATIKA I ISPISNA RJEŠENJA
• UREDSKI NAMJEŠTAJ I OPREMA

Jedna smo od prvih hrvatskih tvrtki ove struke, koja je još 2003. godine pokrenula vlastitu web prodaju, koju od tada neprekidno usavršavamo prateći svjetske online trendove, kako bi našim kupcima maksimalno olakšali naručivanje putem interneta. U suradnji s jednim od glavnih dobavljača redovito izdajemo katalog od oko pet tisuća artikala, koji se tiska u luksuznom izdanju na preko četiri stotine stranica, a namijenjen je stalnim i potencijalnim kupcima.

Nadamo se da nas prepoznajete kao kvalitetnog i pouzdanog partnera te da ćemo budućom suradnjom smanjiti troškove vašeg poslovanja, uz kvalitetnu i pravodobnu uslugu na obostranu korist i zadovoljstvo.

Katalog

Preuzmite naš katalog u PDF formatu.

Prijava u newsletter

Prijavite se u naš newsletter i primajte obavijesti o akcijama i popustima!

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.