Kako se registrirati


Na stranicama papirus.hr pronaći ćete detaljan opis svakog proizvoda sa svim karateristikama, naznakom o njegovoj raspoloživosti, pripadajućem jamstvu i mogućnosti dostave.

Prvi korak sigurnoj kupovini je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje koje vam papirus.hr pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Registracija“ u gornjem desnom kutu ekrana i ispunite polja.

Potvrda o vašoj registracija sa korisničkim podatcima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 021/460 406 ili pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Katalog

Preuzmite naš katalog u PDF formatu.

POMOĆ

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 

021/460-406, 021/460-407 

ili pošaljite mail na info@papirus.hr

Ukoliko imate primjedbu, sugestiju ili želju vezano uz izgled i funkcionalnost web shopa, molimo Vas da nam je pošaljete.

Svaki prijedlog ili sugestija su dobrodošli.